ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαθέτουμε 3 γκαρσονιέρες που ενοικιάζονται "20 ευρώ την ημέρα"
τη χειμερινή περίοδο, από 15 Οκτωβρίου μέχρι και τέλος Μαρτίου


To "Kanali Apartments" βρίσκεται στην παραλία Κανάλι, ακριβώς πάνω στο κύμα. Μεσολαβεί η αμμουδιά και στη συνέχεια είναι η θάλασσα. Ολα τα μπαλκόνια των Διαμερισμάτων έχουν εξαιρετική θέα στο Μυρτώο πέλαγος.


Αποτελείται από τρία πλήρως επιπλωμένα Διαμερίσματα που το κάθε ένα διαθέτει 2 κρεβάτια, μπάνιο, κουζινάκι με όλα τα απαραίτητα σκεύη, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και πολύ φιλικές τιμές.


Τα Διαμερίσματα είναι πολύ ήσυχα, καθαρά, ευρύχωρα και αποτελούν ιδανική λύση για ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές μπροστά στη θάλασσα.


Το Kanali Αpartments βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την κοσμοπολίτικη παραλία του Πόρου, 10 λεπτά με τα πόδια από το πιο κεντρικό σημείο του Πόρου, για τις βόλτες σας και την διασκέδασή σας.


To Kanali Apartments λειτουργεί ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και τη χειμερινή
περίοδο ενοικιάζονται γκαρσιονιέρες με αυτόνομη θέρμανση
σε δασκάλους και καθηγητές.


ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές μας είναι πολύ φιλικές και κυμαίνονται ανάλογα με την περίοδο και τις ημέρες διαμονής.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας και τηλεφωνικά για κράτηση.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


KANALI APARTMENTS, Παραλία Κανάλι, Πόρος
Τηλ.: (+30) 22980 - 24771, 6940511950
E-mail: kanali_beach@yahoo.com

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Ο Πόρος σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες για να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών σας

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ελάχιστα απομένουν σήμερα από το Δωρικό ναό (6ου αιώνα) κατασκευασμένο από γαλάζιο ασβεστόλιθο, που βρίσκεται στα Παλάτια ανάμεσα στη Βίγλα και στον Προφήτη Ηλία.
Ο ναός του Ποσειδώνα χτίστηκε γύρω στα 520 π.Χ. Είχε διαστάσεις 14,40 x 27,40 μ. με πρόσοψη προς τα βορειοανατολικά και ήταν δωρικός περίπτερος με 6 κίονες στις μικρές πλευρές και 12 κίονες στις μεγάλες.

Περισσότερα

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

Το μοναστήρι περιτριγυρίζεται από ψηλά και ισχυρά τείχη, χωρίς ανοίγματα. Ο ναός είναι τύπου Βασιλικής με τρούλο και πυργοειδές κωδωνοστάσιο. Γενικά η κατασκευή είναι παράδειγμα νησιώτικης μοναστηριακής αρχιτεκτονικής και κυριαρχεί η απλότητα, χωρίς πολλές τοιχογραφίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πολύτιμο ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ξυλόγλυπτο εικονοστάσι και ο επιβλητικός επισκοπικός θρόνος.

Περισσότερα

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Το μουσείο φιλοξενεί γλυπτά, επιγραφές και αρχιτεκτονικά μέλη από την Τροιζήνα, την Καλαύρεια και τα Μέθανα. Σημαντικότερα εκθέματα είναι ένα μεγάλο ανάγλυφο με παράσταση σκύλου το οποίο υπήρξε ενσωματωμένο σε αρχαίο οικοδόμημα, ένα γύψινο εκμαγείο της γνωστής ενεπίγραφης στήλης από την Τροιζήνα με το κείμενο του αθηναϊκού ψηφίσματος που πρότεινε ο Θεμιστοκλής το 480 π.Χ. ...

Περισσότερα

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ

Η Ναυτική Ρωσική Υπηρεσία κατασκεύασε αποθήκες το 1834 στην περιοχή του Νεωρίου, που σήμερα λέγεται Ρωσικός Ναύσταθμος, στον κόρφο του όρμου, απέναντι από το νησάκι "Δασκαλιό". Τα κτίρια αυτά χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση υλικών και τροφίμων, παρασκευή διπυρίτου άρτου (γαλέτας) και αποθήκευση γαιανθράκων για την τροφοδοσία του Ρωσικού στόλου που βρισκόταν στην Μεσόγειο.

Περισσότερα